Wij zijn trots op onze samenwerking met DanceWorks in Velsen. Vanaf september 2019 gaan we samenwerken met deze dansopleiding. Deze opleiding is bedoeld voor leerlingen die zichzelf verder willen ontwikkelen en uitdagen.

Het doel van de vooropleiding bij DanceWorks is dat leerlingen allround worden opgeleid en begeleid, zodat zij zich na de middelbare school goed voorbereid kunnen gaan richten op een dansvakopleiding.

Traject van deze opleiding

Hoe gaat het in zijn werk? Bij Dans Centrum Chantal herkennen de docenten talent. Dit gaat niet alleen om techniek, maar ook om uitstraling, fysieke aanleg en bovenal het plezier in het dansen.

Als wij denken dat je mee zou kunnen doen in de selectie dan nodigen we je uit voor een auditie. Natuurlijk mag je ook zelf aangeven als je dit zou willen. Dit kan vanaf 7 jaar.

Daarnaast hebben wij een groep prevooropleiding vanaf 10 jaar.
Vanaf 15 jaar hebben wij de groep Chandanzz.

Doe jij aan een van deze lessen mee dan kunnen we je uitnodigen om auditie te gaan doen bij DanceWorks. Deze audities vinden aan het begin van het dansjaar plaats.

Heb jij de auditie gehaald? Gefeliciteerd!

De opleiding bij DanceWorks mag je alleen volgen wanneer je naast deze opleidingen minimaal 3 uur les volgt bij Dancecentrum Chantal.

Lessen bij DanceWorks

De vooropleiding heeft 4 klassen

9/10 jaar3 uur les
11/12 jaar4 uur les plus evt demo
13/14 jaar4 uur les
15+5 uur les

Lessen worden gegeven in de volgende dansstijlen: klassiek ballet, moderne dans, urban, jazz/show, improvisatie, eigen werk en tap. Vanaf het derde jaar krijgen de leerlingen ook zang aangeboden.