Onze huurders

Warmenhuizen | Do In Yoga

Mijn naam is Martine Zutt- Bruinsma. Sinds 16 jaar beoefen ik ‘Do In Yoga’ (betekenis: de weg naar binnen). Sinds 9 jaar geef ik les in deze mooie en interessante vorm van yoga.

Mijn interesse voor Do In Yoga is ontstaan tijdens de opleiding die ik volgde aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Ik vind het fascinerend om te zien hoe het lichaam het zelfhelend vermogen kan aanspreken en hoe dit kan worden ondersteunt door oefeningen vanuit de Shiatsu leer. De oefeningen die je levensenergie stromend houden of juist weer in beweging brengen.

Do-In is een systeem van oefeningen met als doel; de meridianen te activeren. Hierdoor wordt de circulatie van Ki (levensenergie) gestimuleerd en eventuele blokkades worden opgeheven. Wanneer ki weer vrij kan stromen, worden de lichaamsfuncties (en orgaanfuncties) hersteld. Je voelt je zowel geestelijk als lichamelijk beter. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook als je een blessure hebt. 

Heel graag verwelkom ik je in 1 van de lessen om je kennis te laten maken met Do In Yoga of je nog verdere te verdiepen in deze yogavorm! Meld je aan voor een introductieles en/of 10 rittenkaart via info@martinebruinsma.nl 


To Flow

Pilates studio To Flow is al jaren een begrip in de omgeving. Met een flexibel lessensysteem en krachtige lessen, kun je werken aan een gezond lichaam. Meer informatie: Pilates studio To Flow.

Schagen | Kadrlove Fotografie

Ik ben Marti, de persoon achter de lens van Kadrlove Fotografie.

Mijn specialisaties zijn:

  • newborn
  • zwangerschap
  • bruilofen
  • familie

Als afgestudeerde journalist vind ik het ook leuk om fotoreportages te maken, zoals bv bij de voorstelling van Dutch Dance Centre 2022.

Ik werk alleen op afspraak. Mijn studio shoots boek ik voornamelijk doordeweeks in de ochtenden of op zondagen voor mijn klanten met schoolgaande kinderen of werkende in het weekend. Voor de shoots buiten kunnen jullie mij de hele week boeken.

Contact:

www.kadrlovefotografie.nl

06-15324625

Mail
Facebook
Instagram


Vraag proefles aan per app